Palvelumme räätälöidään aina organisaatiosi tarpeen mukaisesti. Soveltamalla käytännönläheistä ja systemaattista kehitysprosessia yhdessä oikea-aikaisten mittausten kanssa saadaan kehitystiimisi ja organisaatiosi innovaatio-osaaminen kehittymään uudelle tasolle.

IDEASTA INNOVAATIOON

Managementum-Invent™:
Tämä projektin tavoitteena on tunnistaa ja konkretisoida organisaatiollesi seuraava menestystuote, -prosessi tai -palvelu. Tuotekehitys voidaan käynnistää tämän projektin jälkeen.

 

Managementum-Voitto™:
Tavoitteena on valmentaa ja harjoittaa organisaatio hyödyntämään tuotekehitysprosessia tehokkaasti.

 

Managementum-Prosessi™:
Olipa operaatiivinen toimintaprosessi minkälainen tahansa, niin sitä voidaan kehittää ja tehostaa. Esimerkiksi tilaus-valmistus-toimitus -prosessi on useasti hyvä kehittämiskohde.

 

Managementum-Innovaatiotesti™:
Testi auttaa ymmärtämään, kuinka yrityksessänne tällä hetkella johdetaan innovaatioita. Testin jälkeen pystytte paremmin suunnittelemaan ja kehittämään innovaatiojohtamista.

KOULUTAMME

Managementum Ideat-innovaatioiksi™ -seminaarit ja valmennukset:

 

Seminaarit, luennot, valmennukset ja työpajat innovaatiojohtamisen alueelta suunnitellaan organisaatiosi tarpeiden mukaan. Seminaariluennot ja alustukset kestävät tunnista puoleen päivään ja käsittävät tyypillisesti myös harjoituksia innovaatiojohtamisen valitulta osa-alueelta. Seminaarit ja työpajat kestävät puolesta päivästä useisiin päiviin. Managementumin Ideat innovaatioiksi™ -seminaariluento sopii hyvin esimerkiksi innovaatiohankkeiden aluksi.

 

Esimerkkejä aiheista:

  1. Johda Innovaatioita: innovaatiojohtamisen teoriaa ja käytäntöä laaja-alaisesti.
  2. Innovaatiomahdollisuuden tunnistaminen ja konkretisointi
  3. Innovaatiostrategia
  4. Reaalioptiot innovaatiohankkeissa
  5. Uuden yrityksen luominen

KIINNOSTUITKO?

Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan kuinka voisimme palvella teidän yritystänne tai organisaatiotanne innovaatiojohtamisen alueella.

Ota yhteyttä